Prvi Dojam I Orijentacija Novozaposlenih

Imate dobrog kandidata i pitate se kako od njega dobiti najbolje? Mislite li da vaš odnos prema radniku od samog početka zapošljavanja ima utjecaj na njegove rezultate i odnos prema radu kasnije?Jedna od najkritičnijih točaka, a često zanemarena, je ostavljanje dobrog prvog dojma na potencijalne kandidate i novozaposlene. Radni odnos je dvosmjeran odnos poslodavca i zaposlenika. Zaposlenik koji osjeća da ga poslodavac poštuje motiviran je da daje više i bolje.

Zapošljavanje kao proces kroz koji novozaposlena osoba prolazi, period je u kojem poslodavac I radnik jedan o drugome stvaraju dojmove koji su baza I početna točka u daljnjem radu I postizanju rezultata. Dobar prvi dojam o firmi I poslodavcu ne samo da daje osjećaj dobrodošlice novom članu tima, nego jača I pozitivan image I odnos prema poslodavcu. Početak zajedničke suradnje u pozitivnom okruženju povećava vrijednost vašeg osnovnog resursa.

Dobar program uvođenja u posao novozaposlenih, osigurat će vam ranije i bolje rezultate rada.

Iskoristite dobro Prvi Dojam!

Spirala Positivo u programu Prvog dojma I Orijentacije novozaposlenih nudi:

 

Hrvojka Kutle
Mentor programa
Hrvojka Kutle


Poslovno savjetovanje

Poslovni savjetnici mogu vam pomoći u osmišljavanju i definiranju načina ko…

munikacije tijekom procesa zapošljavanja, pripremi provedbe programa uvođenja u posao, pripremi materijala i načina komunikacije, te svim drugim temama i pitanjima koja se javljaju prije i na početku zapošljavanja.

Trening Uspješna komunikacija

Trening je namijenjen svima koji žele biti uspješniji, kako u svakodnevnoj …

tako i u poslovnoj komunikaciji. Na treningu se na zabavan i interaktivan način obrađuju teme iz komunikacije, kao što su aktivno slušanje, davanje feedbacka, postavljanje dobrih pitanja. Trening je zamišljen kao cjelodnevni, ali se može prilagoditi, ovisno o potrebama klijenta. Sadržaj treninga se kreira u skladu sa potrebama klijenta.

Trening Vještine intervjuiranja za managere

Trening je namijenjen svima koji sudjeluju u procesu zapošljavanja i izbora…

kandidata. Trening polaznicima daje osnove uspješnog intervjuiranja na jednostavan i lako primijenjiv način sa dodatkom tips & tricks iz dugogodišnje prakse predavača. Sastoji se od malo teorije i puno vježbe. Trening je zamišljen kao cjelodnevni, ali se može prilagoditi, ovisno o potrebama i zahtjevima klijenta. Sadržaj treninga se kreira u skladu sa potrebama klijenta.

Trening Dobar prvi dojam

Trening je namijenjen svima koji žele ostaviti dobar prvi dojam, a posebno …

zaposlenicima poslodavca koji se susreću s novozaposlenima ali i sa klijentima. Na treningu se na zabavan i interaktivan način obrađuju teme iz poslovne komunikacije, prezentacije i poslovnog bontona. Trening može biti poludnevni ili cjelodnevni, ovisno o potrebama i zahtjevima klijenta. Sadržaj treninga se kreira u skladu sa potrebama i željama klijenta.