Nađi Najboljeg/ Selekcija

Trošak zapošljavanja krivog čovjeka ili pravog čovjeka na krivo radno mjesto kreće se od najmanje 3 mjesečne plaće do (prema nekim istraživanjima) 1,5 godišnje plaće.

Radnik koji nije zadovoljan sa radnim mjestom ili poslodavcem, koji se ne uklapa u vrijednosti firme ili po ambicijama ne odgovara mogućnostima firme I radnog mjesta, najskuplji je radnik.

Spirala Positivo u programu Selekcije nudi:

Hrvojka Kutle
Mentor programa
Hrvojka Kutle

Usluga selekcije

Usluga selekcije obuhvaća provedbu procesa selekcije za radno mjesto (jedno…

ili više radnih mjesta definiranih od strane Klijenta) od obrade životopisa po objavi natječaja do preporuke užeg kruga kandidata za završni razgovor kod Klijenta. Selekciju rade diplomirani psiholozi sa višegodišnjim iskustvom na poslovima selekcije. Trajanje procesa: 3 – 5 tjedana od trenutka završetka objavljenog natječaja, ovisno o broju prijavljenih kandidata, dostupnosti kandidata na tržištu, specifičnostima radnog mjesta i dogovorenoj proceduri selekcije sa Klijentom.

Poslovno savjetovanje

Ukoliko klijent radi ili želi sam raditi selekciju, nudimo uslugu poslovnog…

savjetovanja vezano za pripremu selekcije, (re)definiranje procesa, načina provedbe selekcije, osmišljavanje oglasa koji privlači željene kandidate, izbor kandidata I sve druge teme I pitanja koja se javljaju prije, za vrijeme I poslije selekcije.