Mjerenjem Do Uspjeha/ Praćenje Radne Uspješnosti

Sustav praćenja i mjerenja radne uspješnosti je proces dizajniran da poboljša organizacijski, timski i individualni učinak. Učinkoviti sustav praćenja radne uspješnosti uključuje dijeljenje razumijevanja što bi trebalo postići, upravljanje i razvoj ljudi na način koji omogućava postizanje tih zajedničkih ciljeva. Iz sustava proizlazi da svi znaju koji je cilj, svi „vuku“ u istom smjeru, idu istim ili sličnim putem i svatko zna koja je njegova uloga i svrha.

Spirala Positivo u programu Mjerenjem do uspjeha nudi:
Hrvojka Kutle
Mentor programa
Hrvojka Kutle

Poslovno savjetovanje

Usluga poslovnog savjetovanja sastoji se od snimke trenutnog procesa nagrađ…

ivanja u organizaciji (da li postoji i u kojem obliku) te predlaganja rješenje i opcija s obzirom na kulturu i potrebe organizacije i okruženja.

Dizajniranje i modeliranje sustava praćenja radne uspješnosti

Snimka procesa unutar organizacije, vrijednosti i potreba organizacije kroz…

niz radionica i radnih sastanaka sa managementom te dizajniranje sustava praćenja radne uspješnosti ovisno o klijentovim željama i potrebama. Oblikovani sustav se u obliku dokumentacije (obrasci, naputci, preporuke) predaje klijentu koji ga dalje može sam uvoditi na način kako njemu odgovara i u trenutku u kojem njemu odgovara.

Uvođenje sustava praćenja radne uspješnosti

Ova usluga se nastavlja na dizajniranje i modeliranje sustava i sastoji se …

od dvodnevne radionice na temu vođenja razgovora za procjenjivanje radne uspješnosti i osnovnih pravila komunikacije te oblikovanje određenog broja razgovora procjenjivanja radne uspješnosti uz davanje feedbacka sudionicima.